070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Arbeidsongeval in Den Haag?

Volgens de Arbowet is een bedrijfsongeval een gebeurtenis op het werk of tijdens werktijd die leidt tot schade aan de gezondheid van het slachtoffer. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een werknemer die van een ladder valt of een werknemer die letsel oploopt tijdens een bedrijfsuitje.

Schadeclaim indienen

Wacht niet te lang en claim de schade die u heeft opgelopen. Hulp nodig? Bel gerust onze letselschade advocaat in Den Haag. Wij leggen u precies uit wat u moet doen en helpen u indien nodig bij het proces.

Aansprakelijkheid bij een arbeidsongeval in Den Haag

Wanneer u tijdens uw werk letsel oploopt door een bedrijfsongeval is de kans groot dat uw werkgever aansprakelijk is voor de gevolgen van uw letsel. Uw werkgever is namelijk verplicht te zorgen voor een veilige werkvloer en voor veilige materialen waarmee u werkt. Dit geldt niet alleen wanneer u als werknemer in loondienst bent, maar dit geldt in de meeste gevallen ook wanneer u als ZZP-er ingeschakeld bent door een bedrijf.

In vele gevallen komt het voor dat slachtoffers van een arbeidsongeval het moeilijk vinden om hun werkgever aansprakelijk te stellen. Meestal komt dit door angst om hun baan te verliezen of omdat de werkgever zich moeilijk opstelt ten opzichte van het ongeval. Het is daarom belangrijk om te weten dat de werkgever vaak verzekerd is voor bedrijfsongevallen. Dit betekent dat de letselschade vergoed dient te worden door de aansprakelijkheidsverzekeraar van uw werkgever en niet door de werkgever zelf. De discussie over de aansprakelijkheid en vergoeding wordt in dit geval dan ook niet gevoerd met uw werkgever, maar met de verzekeraar.

Wanneer  u arbeidsongeschikt bent na een arbeidsongeval is het belangrijk om zorgvuldig te zijn in de contacten met uw werkgever. Dit ter voorkoming van een (verdere) verstoring van de arbeidsrelatie. Wanneer de aansprakelijkheid van de (verzekeraar van de) tegenpartij is erkend, helpt De vakman uit Den Haag u graag bij het verhalen van uw letselschade. Neem voor gratis advies gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom kiest u voor ons?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Schade posten:

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Hoofdvestiging