070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Arbeidsongeval in Den Haag?

Volgens de Arbowet is een bedrijfsongeval een gebeurtenis op het werk of tijdens werktijd die leidt tot schade aan de gezondheid van het slachtoffer. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een werknemer die van een ladder valt of een werknemer die letsel oploopt tijdens een bedrijfsuitje.

Aansprakelijkheid bij een arbeidsongeval in Den Haag

Wanneer u tijdens uw werk letsel oploopt door een bedrijfsongeval is de kans groot dat uw werkgever aansprakelijk is voor de gevolgen van uw letsel. Uw werkgever is namelijk verplicht te zorgen voor een veilige werkvloer en voor veilige materialen waarmee u werkt. Dit geldt niet alleen wanneer u als werknemer in loondienst bent, maar dit geldt in de meeste gevallen ook wanneer u als ZZP-er ingeschakeld bent door een bedrijf.

In vele gevallen komt het voor dat slachtoffers van een arbeidsongeval het moeilijk vinden om hun werkgever aansprakelijk te stellen. Meestal komt dit door angst om hun baan te verliezen of omdat de werkgever zich moeilijk opstelt ten opzichte van het ongeval. Het is daarom belangrijk om te weten dat de werkgever vaak verzekerd is voor bedrijfsongevallen. Dit betekent dat de letselschade vergoed dient te worden door de aansprakelijkheidsverzekeraar van uw werkgever en niet door de werkgever zelf. De discussie over de aansprakelijkheid en vergoeding wordt in dit geval dan ook niet gevoerd met uw werkgever, maar met de verzekeraar.

Wanneer  u arbeidsongeschikt bent na een arbeidsongeval is het belangrijk om zorgvuldig te zijn in de contacten met uw werkgever. Dit ter voorkoming van een (verdere) verstoring van de arbeidsrelatie. Wanneer de aansprakelijkheid van de (verzekeraar van de) tegenpartij is erkend, helpt Vogelaar Bosch Spijer Advocaten uit Den Haag u graag bij het verhalen van uw letselschade. Neem voor gratis advies gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

mr. E.W. (Edwin) Bosch

mr. E.W. (Edwin) Bosch

Uw letselschade advocaat

Tijdens zijn rechtenstudie werkte Edwin Bosch als (personen)schadebehandelaar bij een grote verzekeraar. Door zijn werkervaring bij een verzekeraar, de daar gevolgde vakopleidingen en de specialisatieopleiding op het gebied van personenschade, is hij gespecialiseerd in het aansprakelijkheids-, verzekeringsrecht en in het bijstaan van slachtoffers met personenschade.

Na vier jaar gewerkt te hebben als advocaat bij een grote financiële onderneming, is Edwin Bosch gestart bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Inmiddels heeft Edwin vele slachtoffers en nabestaanden bijgestaan in zaken die landelijke bekendheid hebben gekregen.

Edwin Bosch is de enige advocaat in het Westland die is toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Waarom Vogelaar Bosch Spijer Advocaten?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Gevolgen letselschade

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Werkgebied

Den Haag, Delft, Voorburg, Scheveningen, Leidschendam, Wassenaar, Rijswijk, Wateringen, Naaldwijk, Loosduinen, Monster en Voorschoten.

Hoofdvestiging