070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Slechte arbeidsomstandigheden?

Vanuit de Arbowet is vastgesteld aan welke passende arbeidsomstandigheden uw werkgever moet voldoen. Werkgevers zijn er vrij in hoe zij deze regels uitwerken, maar dienen er wel alles aan te doen om u zo veilig en gezond mogelijk te laten werken. Heeft u schade opgelopen door slechte arbeidsomstandigheden? Vraag onze letselschade advocaat in Den Haag om advies of maak direct een afspraak.

Aansprakelijkheid werkgever

Alleen wanneer uw werkgever kan aantonen dat hij er alles aan heeft gedaan om het ongeval te voorkomen is de werkgever niet aansprakelijk. Ook wanneer er sprake is van opzet of bewuste roekeloosheid van uw zijde, is de werkgever niet aansprakelijk.

Wanneer uw werkgever niet voldoet aan de opgestelde Arbo-wetgeving én er is sprake van een arbeidsongeval, dan is het in vele gevallen direct duidelijk dat uw werkgever aansprakelijk is voor het betreffende ongeval. Schakel in dit geval uw letselschadespecialist uit de regio Den Haag in.

Wanneer alle arbeidsomstandigheden naar behoren zijn, is het soms lastiger te bepalen of de werkgever aansprakelijk gesteld kan worden. De werkgever dient in dit geval aan te tonen dat hij alles er aan gedaan heeft om het ongeval te voorkomen.

Beroepsziekten

In sommige gevallen valt een beroepsziekte als gevolg van slechte arbeidsomstandigheden ook onder letselschade. Ook in dit soort gevallen kan uw werkgever aansprakelijk worden gesteld. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan bepaalde vormen van kanker bij arbeiders uit de chemische industrie of een stoflong bij arbeiders uit de asbest-industrie. Wanneer dit het geval is, dan bespreekt De vakman uit Den Haag graag de mogelijkheden met u door.

Waarom kiest u voor ons?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Schade posten:

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Hoofdvestiging