070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Slechte arbeidsomstandigheden?

Vanuit de Arbowet is vastgesteld aan welke passende arbeidsomstandigheden uw werkgever moet voldoen. Werkgevers zijn er vrij in hoe zij deze regels uitwerken, maar dienen er wel alles aan te doen om u zo veilig en gezond mogelijk te laten werken. Alleen wanneer uw werkgever kan aantonen dat hij er alles aan heeft gedaan om het ongeval te voorkomen is de werkgever niet aansprakelijk. Ook wanneer er sprake is van opzet of bewuste roekeloosheid van uw zijde, is de werkgever niet aansprakelijk.

Wanneer uw werkgever niet voldoet aan de opgestelde Arbo-wetgeving én er is sprake van een arbeidsongeval, dan is het in vele gevallen direct duidelijk dat uw werkgever aansprakelijk is voor het betreffende ongeval. Schakel in dit geval uw letselschadespecialist uit de regio Den Haag in.

Wanneer alle arbeidsomstandigheden naar behoren zijn, is het soms lastiger te bepalen of de werkgever aansprakelijk gesteld kan worden. De werkgever dient in dit geval aan te tonen dat hij alles er aan gedaan heeft om het ongeval te voorkomen.

Beroepsziekten

In sommige gevallen valt een beroepsziekte als gevolg van slechte arbeidsomstandigheden ook onder letselschade. Ook in dit soort gevallen kan uw werkgever aansprakelijk worden gesteld. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan bepaalde vormen van kanker bij arbeiders uit de chemische industrie of een stoflong bij arbeiders uit de asbest-industrie. Wanneer dit het geval is, dan bespreekt Vogelaar Bosch Spijer Advocaten uit Den Haag graag de mogelijkheden met u door.

mr. E.W. (Edwin) Bosch

mr. E.W. (Edwin) Bosch

Uw letselschade advocaat

Tijdens zijn rechtenstudie werkte Edwin Bosch als (personen)schadebehandelaar bij een grote verzekeraar. Door zijn werkervaring bij een verzekeraar, de daar gevolgde vakopleidingen en de specialisatieopleiding op het gebied van personenschade, is hij gespecialiseerd in het aansprakelijkheids-, verzekeringsrecht en in het bijstaan van slachtoffers met personenschade.

Na vier jaar gewerkt te hebben als advocaat bij een grote financiële onderneming, is Edwin Bosch gestart bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Inmiddels heeft Edwin vele slachtoffers en nabestaanden bijgestaan in zaken die landelijke bekendheid hebben gekregen.

Edwin Bosch is de enige advocaat in het Westland die is toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Waarom Vogelaar Bosch Spijer Advocaten?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Gevolgen letselschade

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Werkgebied

Den Haag, Delft, Voorburg, Scheveningen, Leidschendam, Wassenaar, Rijswijk, Wateringen, Naaldwijk, Loosduinen, Monster en Voorschoten.

Hoofdvestiging