070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Blog

Welkom op ons blog! Hier delen wij graag onze kennis van letselschade en alles wat er mee te maken heeft. Hieronder vindt u alle blogberichten. Onze letselschade advocaat in Den Haag probeert de soms ingewikkelde materie van het letselschaderecht in duidelijke taal aan u over te brengen. Mocht u vragen hebben, stel ze dan gerust. Wij zijn altijd bereikbaar op 070 - 799 00 10.

Blog letselschade

Onze passie voor het vak vertaalt zich in het delen van onze kennis. Bovendien is er voor de leek vaak niet echte insiders informatie beschikbaar en moeten zij het doen met de algemene sites over rechtshulp. Voor ons een reden om te beginnen met een blog over letselschade. U vindt hier informatie over alles wat met letselschade te maken heeft. Denk hierbij aan schadevergoedingen claimen, smartengeld kwesties, ontwikkelingen in de branche, voorbeelden uit de praktijk etc. Heeft u een idee voor een onderwerp of wilt u meer informatie over een specifieke kwestie? Laat het ons gerust weten.

Letselschade advocaat inschakelen?

Ook al heeft u nog zoveel informatie, in sommige gevallen zult u een letselschade advocaat moeten inschakelen. Twijfelt u over of u een letselschade advocaat nodig heeft? Of bent u bang voor de kosten die eraan verbonden zijn? Bel ons gerust, zodat wij het u kunnen uitleggen: 070 - 799 00 10. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij staan u graag te woord.

Hoe smartengeld berekenen?

1 Mar 2021

Smartengeld berekenen is een taak voor letselschade advocaten. Indien er niet tot overeenstemming kan worden gekomen met de tegenpartij, dan kan een rechter het smartengeld berekenen. Het is een moeilijke taak om een vergoeding te bepalen voor geleden psychische schade, waar dus niet direct een prijskaartje aan vast hangt. Lees hieronder alles over hoe smartengeld..
Lees meer »

Schadevergoeding claimen stappenplan

14 Jan 2021

Deze schadevergoeding letselschade checklist zal u helpen alles uit uw schadevergoeding te halen. Met een handige lijst van schadeposten die meegenomen moeten worden en alle bewijsmiddelen die nodig zijn kunt u uw schadeclaim succesvol aanvragen. Komt u er niet uit, dan kan onze letselschade advocaat in Den Haag u bijstaan. Schadevergoeding claimen stappenplan bewijs U moet..
Lees meer »

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Schade posten:

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Hoofdvestiging