070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Letselschade advocaat Den Haag

Heeft u een letselschade advocaat in Den Haag nodig? Dan bent u op de juiste plek. Wij kenmerken ons door de vele zaken die wij snel en met zo min mogelijk opschudding hebben opgelost. Altijd in overleg met u en met uw wensen vooropgesteld beoefenen wij ons vak.

Hieronder vertellen wij u alles over ons als letselschade advocaat in Den Haag en wat wij voor u kunnen betekenen. Lees snel verder of bel ons direct voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 070 - 799 00 10.

De vakman

Wij zijn een breed gespecialiseerd advocatenkantoor met passie voor het vak. Onze advocaten zijn breed gespecialiseerd. Binnen de letselschade kunnen wij u van dienst zijn bij het claimen van een schadevergoeding na een verkeers- of bedrijfsongeval.

Oorzaken letselschade

Er zijn veel situaties waarin u letselschade op kunt lopen. Wilt u een schadevergoeding claimen, dan moet er wel een aansprakelijke partij zijn. Er kan een aansprakelijke partij zijn na:

  • Auto-ongelukken
  • Fiets- en racefiets ongelukken
  • Ongelukken op het werk
  • Medische fouten

Lees bijvoorbeeld meer over een schadevergoeding na een bedrijfsongeval.

Onze werkwijze

Wij proberen zo min mogelijk tijd te verdoen. Dit doen we voor onszelf, maar vooral voor u als slachtoffer. U zit niet te wachten op lange processen. Daarom gaan wij altijd in gesprek met de wederpartij om op die manier tot een oplossing te komen. Hierbij gaan wij uiteraard altijd voor het hoogst haalbare. Onze onderhandelingen met de tegenpartij gaan altijd in overleg met u. Wij bieden de kennis en geven u eerlijk advies, maar uw wensen staan daarbij centraal. Mocht het komen tot een proces, dan staan wij u uiteraard van A tot Z bij.

Onze tarieven

U ontvangt altijd een inschatting van de kosten van ons, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij zorgen ervoor dat u weet wat voor werkzaamheden en wanneer wij deze werkzaamheden voor u hebben verricht. Open communicatie vanuit ons, maar ook vanuit u over uw verwachtingen van ons werk, is essentieel voor vertrouwen tussen advocaat en cliënt en voor een goed verloop van de zaak.

Rechtsbijstandverzekering en pro deo

Een rechtsbijstandverzekering kan een deel of de volledige rechtsbijstand die wij uw geven dekken. Vraag hiernaar bij uw verzekeraar. Heeft u geen rechtsbijstandverzekering en niet de middelen om een advocaat in te huren, dan kunt u wellicht in aanmerking komen voor pro deo. Pro deo wordt ook wel “toevoeging” genoemd. Bij pro deo wordt een groot deel van kosten voor de rechtsbijstand voor u betaald. Meestal is er wel ook sprake van een eigen bijdrage.

Letselschade advocaat Den Haag inschakelen

Weet u niet precies wanneer en of u überhaupt een letselschade advocaat in Den Haag moet inschakelen? Bij letselschade zaken moet er altijd een aansprakelijke partij zijn wie, of wiens verzekeraar, de kosten voor de schade zal moeten vergoeden. Twijfelt u? Neem gerust contact met ons op door te bellen 070 - 799 00 10 of vul ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarom kiest u voor ons?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Schade posten:

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Hoofdvestiging