070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Letselschade vergoeding Den Haag

Heeft u recht op een letselschade vergoeding in Den Haag? Lees hieronder alles wat u moet weten (stappenplan) over een letselschade vergoeding aanvragen of bel ons voor hulp: 070 - 799 00 10.

letselschade vergoeding Den Haag

Hoogte van letselschade vergoeding? Wij maken een inschatting.

 

Stappenplan letselschade vergoeding

Hieronder volgt een overzichtelijk stappenplan dat u kun volgen bij het aanvragen van een letselschade vergoeding. Schroom niet om ons om hulp te vragen. Bij elke stap is het aan te raden bijgestaan te worden door een letselschade advocaat.

Aansprakelijkheid vaststellen

Iemand moet aansprakelijk gesteld worden voor de letselschade. Bent u zelf schuldig, dan kunt u een beroep doen op uw eigen verzekering. Is iemand anders aansprakelijk, dan moet u diegene aansprakelijk stellen. Erkent de andere partij de aansprakelijkheid niet, dan kan de rechter hierover een uitspraak doen. Wij kunnen u hiermee helpen.

Letselschade vaststellen

Wanneer de aansprakelijkheid vaststaat moet de schade in kaart worden gebracht. U wilt een eerlijke vergoeding krijgen voor de schade die u heeft opgelopen. Het is hierbij belangrijk dat u niets vergeet. Ook hierbij kunnen wij u bijstaan, zodat u een eerlijke vergoeding krijgt. Denk bij schadeposten aan:

  • schade aan goederen of eigendommen
  • medische kosten
  • minder inkomsten
  • hogere verzekeringspremies
  • indirecte kosten
  • psychologische schade

 

Onderhandel met de tegenpartij

Als de schadeposten vastgesteld zijn kan er overlegd worden met de tegenpartij en de verzekeraar van de tegenpartij over de hoogte van de schadevergoeding. Ook hierbij is het verstandig om bijgestaan te worden door een letselschade advocaat.

Letselschade vergoeding Den Haag aanvragen

Een letselschade advocaat heeft ervaring met schadevergoedingen en kennis van jurisprudentie (eerdere uitspraken van de rechter) en weet dus precies wat voor bedrag redelijk is in uw situatie. Elke situatie is anders en advocaten kunnen niets beloven, maar bij de onderhandelingen over de hoogte van de schadevergoeding komt een advocaat goed van pas. Soms zal de verzekeraar niet akkoord gaan met het bedrag. Als beide partijen het niet eens worden, dan kan de rechter een uitspraak doen.

Advocaat nodig bij letselschade vergoeding?

Een letselschade advocaat is alleen nodig indien de andere partij de aansprakelijkheid niet erkent en als er geen overeenstemming over de hoogte van de schadevergoeding kan worden verkregen. Bel ons gerust om advies te vragen of om zeker te zijn dat u wel of geen advocaat nodig heeft: 070 - 799 00 10.

Letselschade vergoeding Den Haag kosten

Aan het inschakelen van een advocaat zijn kosten verbonden. Advocaten hanteren een eigen uurtarief op basis van expertise en ervaring. De kosten voor een advocaat horen ook bij de schadeposten en moeten in feite ook worden vergoed door de aansprakelijke partij. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Hulp bij letselschade vergoeding Den Haag

Ziet u het even niet zitten en heeft u hard hulp nodig of wilt u alleen advies? Wij helpen u van A tot Z of indien wenselijk alleen een beetje op weg. Bel gerust 070 - 799 00 10 of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarom kiest u voor ons?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Schade posten:

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Hoofdvestiging