070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Letselschadespecialist in Den Haag

Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in letselschade en helpt u ook in Den Haag. Voor hulp bij alle soorten letselschade bent u bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten in Den Haag altijd aan het juiste adres.

Wij gaan op een effectieve manier te werk om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Eerst zal er in overleg met u nauwkeurig onderzocht worden bij wie de aansprakelijkheid voor de schade ligt. Als dit is vastgesteld, kan er begonnen worden met het verhalen van de kosten op de aansprakelijke partij. Dit zal in de meeste gevallen de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke zijn.

Medische experts bij letselschade

Onze letselschadespecialisten werken nauw samen met medische experts uit Den Haag die een objectief oordeel kunnen vellen over de aansprakelijkheid bij letselschade. U zult aan uw letselschadespecialist een machtiging moeten verstrekken voor het opvragen van medische informatie. Er zal dan een medisch expert aan te pas komen om zich te buigen over de prognose van het herstel en eventuele bijkomende klachten. Alle kosten die u aan rechtshulp besteedt zullen worden verhaald op de aansprakelijke partij. In de meeste gevallen zult u dus helemaal niets betalen voor juridische hulp bij uw letselschadespecialist in Den Haag en in de omgeving van Den Haag.

mr. E.W. (Edwin) Bosch

mr. E.W. (Edwin) Bosch

Uw letselschade advocaat

Tijdens zijn rechtenstudie werkte Edwin Bosch als (personen)schadebehandelaar bij een grote verzekeraar. Door zijn werkervaring bij een verzekeraar, de daar gevolgde vakopleidingen en de specialisatieopleiding op het gebied van personenschade, is hij gespecialiseerd in het aansprakelijkheids-, verzekeringsrecht en in het bijstaan van slachtoffers met personenschade.

Na vier jaar gewerkt te hebben als advocaat bij een grote financiële onderneming, is Edwin Bosch gestart bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Inmiddels heeft Edwin vele slachtoffers en nabestaanden bijgestaan in zaken die landelijke bekendheid hebben gekregen.

Edwin Bosch is de enige advocaat in het Westland die is toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Waarom Vogelaar Bosch Spijer Advocaten?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Gevolgen letselschade

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Werkgebied

Den Haag, Delft, Voorburg, Scheveningen, Leidschendam, Wassenaar, Rijswijk, Wateringen, Naaldwijk, Loosduinen, Monster en Voorschoten.

Hoofdvestiging