070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Letselschadespecialist Den Haag

Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in letselschade en helpt u ook in Den Haag. Voor hulp bij alle soorten letselschade bent u bij De vakman in Den Haag altijd aan het juiste adres. Bel gerust onze letselschade advocaat in Den Haag. U kunt ons bellen op: 070 - 799 00 10.

Hoe wij werken

Wij gaan op een effectieve manier te werk om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Eerst zal er in overleg met u nauwkeurig onderzocht worden bij wie de aansprakelijkheid voor de schade ligt. Als dit is vastgesteld, kan er begonnen worden met het verhalen van de kosten op de aansprakelijke partij. Dit zal in de meeste gevallen de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke zijn.

Medische experts bij letselschade

Onze letselschadespecialisten werken nauw samen met medische experts uit Den Haag die een objectief oordeel kunnen vellen over de aansprakelijkheid bij letselschade. U zult aan uw letselschadespecialist een machtiging moeten verstrekken voor het opvragen van medische informatie. Er zal dan een medisch expert aan te pas komen om zich te buigen over de prognose van het herstel en eventuele bijkomende klachten.

Kosten letselschadespecialist Den Haag

Alle kosten die u aan rechtshulp besteedt zullen worden verhaald op de aansprakelijke partij. In de meeste gevallen zult u dus helemaal niets betalen voor juridische hulp bij uw letselschadespecialist in Den Haag en in de omgeving van Den Haag.

Letselschadespecialist Den Haag inschakelen?

U mag altijd bellen om te vragen welke stappen u het beste kunt ondernemen. De eerste stap is al gezet wanneer u ons belt. Wij helpen u graag op weg. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek horen wij uw verhaal aan en laten wij u weten wat uw opties zijn. Komt het tot een rechtszaak, dan kunnen wij u ook bijstaan in dat proces. Na vele jaren van procederen weten wij precies wat nodig is in elke situatie. Wij doen alles in overleg met u. Bel gerust 070 - 799 00 10 of vul ons contactformulier in.

Waarom kiest u voor ons?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Schade posten:

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Hoofdvestiging