070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Letsel door medische fout verhalen

In het ziekenhuis gaat u er vanuit dat u medisch geholpen wordt, maar soms worden er fouten gemaakt. Een medische fout kan grote impact hebben op uw leven. Het kan gaan om verkeerde medicatie, een verkeerde inschatting van de ernst van de ziekte, fouten gedurende een operatie of erger. Als deze fouten het gevolg zijn van nalatigheid van de arts, kunt u het ziekenhuis aansprakelijk stellen.

Medische fout specialist in Den Haag

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten kan u helpen met het verhalen van letselschade als gevolg van medische fout. We hebben reeds vele zaken tot een goed einde weten te brengen. Onze specialisten weten precies wat ze moeten doen om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.

Wat moet u doen?

Schakel zo snel mogelijk een adequate letselschadespecialist in als u het slachtoffer bent van een medische fout, zodat u er niet alleen voor staat. U wordt dan bijgestaan door een team van specialisten die precies weten hoe de procedure in werking gaat. Hoe sneller u een specialist inschakelt, hoe makkelijker het is om eventuele fouten te achterhalen en ook om het proces rondom uw herstel te starten. In Den Haag en in de wijde omgeving van Den Haag zijn wij uw specialist als het gaat om het verhalen van medische missers. Maak direct vrijblijvend een afspraak.

mr. E.W. (Edwin) Bosch

mr. E.W. (Edwin) Bosch

Uw letselschade advocaat

Tijdens zijn rechtenstudie werkte Edwin Bosch als (personen)schadebehandelaar bij een grote verzekeraar. Door zijn werkervaring bij een verzekeraar, de daar gevolgde vakopleidingen en de specialisatieopleiding op het gebied van personenschade, is hij gespecialiseerd in het aansprakelijkheids-, verzekeringsrecht en in het bijstaan van slachtoffers met personenschade.

Na vier jaar gewerkt te hebben als advocaat bij een grote financiële onderneming, is Edwin Bosch gestart bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Inmiddels heeft Edwin vele slachtoffers en nabestaanden bijgestaan in zaken die landelijke bekendheid hebben gekregen.

Edwin Bosch is de enige advocaat in het Westland die is toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Waarom Vogelaar Bosch Spijer Advocaten?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Gevolgen letselschade

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Werkgebied

Den Haag, Delft, Voorburg, Scheveningen, Leidschendam, Wassenaar, Rijswijk, Wateringen, Naaldwijk, Loosduinen, Monster en Voorschoten.

Hoofdvestiging