070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Medisch advocaat in Den Haag

Bent u slachtoffer van een operatiefout, een medische misser of een verkeerd gestelde diagnose? Of verwacht u juridische problemen die op een andere manier medisch gerelateerd zijn? Schakel dan een medisch advocaat in!

Letsel na medische misser

Het claimen van letselschade naar aanleiding van een medische fout is vaak een heel ingewikkeld en moeilijk proces. Om te constateren of opgelopen letsel een gevolg is van een complicatie of een medische misser, moet een medisch adviseur worden ingeschakeld. Een medisch adviseur onderzoekt of de behandelend arts juist heeft gehandeld en adviseert de medisch advocaat. Alleen wanneer geconstateerd wordt dat het gaat om een medische fout kan de arts of het ziekenhuis aansprakelijk worden gesteld. Letsel als gevolg van een complicatie kan een arts niet verweten worden.

Ervaren medisch advocaat

Omdat het indienen van een claim tegen een arts of ziekenhuis een erg stressvol en pijnlijk proces is, is het ten zeerste aan te raden om u bij te laten staan door een medisch advocaat. Onze medisch advocaten bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten uit Den Haag zullen alles uit de kast halen om u zo goed mogelijk bij te staan en een zo hoog mogelijke schadevergoeding te claimen.

mr. E.W. (Edwin) Bosch

mr. E.W. (Edwin) Bosch

Uw letselschade advocaat

Tijdens zijn rechtenstudie werkte Edwin Bosch als (personen)schadebehandelaar bij een grote verzekeraar. Door zijn werkervaring bij een verzekeraar, de daar gevolgde vakopleidingen en de specialisatieopleiding op het gebied van personenschade, is hij gespecialiseerd in het aansprakelijkheids-, verzekeringsrecht en in het bijstaan van slachtoffers met personenschade.

Na vier jaar gewerkt te hebben als advocaat bij een grote financiële onderneming, is Edwin Bosch gestart bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Inmiddels heeft Edwin vele slachtoffers en nabestaanden bijgestaan in zaken die landelijke bekendheid hebben gekregen.

Edwin Bosch is de enige advocaat in het Westland die is toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Waarom Vogelaar Bosch Spijer Advocaten?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Gevolgen letselschade

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Werkgebied

Den Haag, Delft, Voorburg, Scheveningen, Leidschendam, Wassenaar, Rijswijk, Wateringen, Naaldwijk, Loosduinen, Monster en Voorschoten.

Hoofdvestiging