070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Letselschade advocaat in Naaldwijk

Heeft u letselschade opgelopen door een bedrijfsongeval of een verkeersongeluk? Letselschade kan grote gevolgen hebben. Het is dus verstandig om snel professionele hulp te zoeken die u hierbij kan helpen. Niet alleen kan een professional u tips geven over wat u het beste kunt doen, u wilt ook de schadevergoeding waar u recht op heeft voor uw lichamelijke en misschien ook geestelijke schade. Wij kunnen u hier in de regio Naaldwijk bij helpen. Door de kennis en ervaring van onze letselschade advocaten krijgt u de vergoeding waar u recht op heeft. Schakel daarom de hulp in van ons kantoor uit de regio Naaldwijk.

Contact met uw letselschade advocaat

Wilt u meer weten over onze hulp en bent u woonachtig in de buurt van Naaldwijk? Maak een afspraak met één van onze advocaten. Bel ons via 070 - 799 00 10 of vul onderstaand contactformulier in. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond

mr. E.W. (Edwin) Bosch

mr. E.W. (Edwin) Bosch

Uw letselschade advocaat

Tijdens zijn rechtenstudie werkte Edwin Bosch als (personen)schadebehandelaar bij een grote verzekeraar. Door zijn werkervaring bij een verzekeraar, de daar gevolgde vakopleidingen en de specialisatieopleiding op het gebied van personenschade, is hij gespecialiseerd in het aansprakelijkheids-, verzekeringsrecht en in het bijstaan van slachtoffers met personenschade.

Na vier jaar gewerkt te hebben als advocaat bij een grote financiële onderneming, is Edwin Bosch gestart bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Inmiddels heeft Edwin vele slachtoffers en nabestaanden bijgestaan in zaken die landelijke bekendheid hebben gekregen.

Edwin Bosch is de enige advocaat in het Westland die is toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Waarom Vogelaar Bosch Spijer Advocaten?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Gevolgen letselschade

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Werkgebied

Den Haag, Delft, Voorburg, Scheveningen, Leidschendam, Wassenaar, Rijswijk, Wateringen, Naaldwijk, Loosduinen, Monster en Voorschoten.

Hoofdvestiging