070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Schadevergoeding whiplash

Een whiplash is een lastige vorm van letselschade. Dit komt omdat de nekklachten niet altijd direct terug te leiden naar het ongeluk. Op die manier is het verkrijgen van een schadevergoeding whiplash ook lastig. Wij hebben erg veel ervaring met het claimen van een schadevergoeding bij een whiplash. Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen of neem gerust contact met ons op voor advies of het maken van een afspraak 070 - 799 00 10.

schadevergoeding whiplash

Laat u altijd bijstaan bij het indienen van een schadeclaim.

Hoogte schadevergoeding

Veel mensen vragen zich dan ook af  hoe hoog hun schadevergoeding zou moeten zijn. Belangrijk is om te weten dat bij de schadevergoeding na een auto ongeluk gekeken wordt naar mogelijke nekklachten, zoals pijn in de nek, hoofdpijnklachten en duizeligheid. Omdat er vele factoren meespelen bij het beoordelen van de schadevergoeding is het lastig aan te geven wat de hoogte hiervan zal zijn. Aan de hand van jurisprudentie (eerdere uitspraken van rechters) kunnen wij een goede inschatting maken. Vraag ons gerust.

Schadevergoeding whiplash juridische hulp

Goede juridische hulp bij de afwikkeling van dergelijk letselschade is een must. Daarnaast is het verstandig als slachtoffer een medisch adviseur in te schakelen die u kan bijstaan. Er moet namelijk niet alleen gekeken worden naar de gevolgen op korte termijn, maar ook op lange termijn. Schakel daarom uw letselschade advocaat uit Den Haag in!

Een whiplash schadeclaim indienen

Wanneer de aansprakelijkheid van de whiplash is neergelegd bij de tegenpartij, dient u de tegenpartij te informeren over de schade en gevolgen die u heeft geleden. Ook dient u in een schade-overzicht aan te tonen welke letselschade er in de toekomst te verwachten valt waarvoor een schadevergoeding geclaimd kan worden. Naar aanleiding van dit schade-overzicht is het mogelijk een eerste voorschot te ontvangen. Wij van De vakman uit de regio Den Haag helpen u graag bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het opstellen van een schade-overzicht.

 

Schadevergoeding whiplash eisen

Hieronder nog even in het kort wat u moet doen:

  1. Stel de aansprakelijke partij vast: zonder aansprakelijke partij kan er geen schadevergoeding verkregen worden. Zorg voor voldoende bewijs om de andere partij aansprakelijk te stellen. Wij kunnen u hierbij helpen. Mocht de andere partij de aansprakelijkheid ontkennen, dan wordt de rechter gevraagd de aansprakelijkheid vast te stellen.
  2. Schade in kaart brengen: alle schadeposten worden meegenomen. Ook nog te lijden schade moet niet over het hoofd worden gezien. Hiervoor kunnen specialisten ingeschakeld worden. Zo wordt er een rechtmatige schadevergoeding geëist. Wij kunnen u helpen om te onderhandelen met de tegenpartij over de hoogte van de schadevergoeding.
  3. Naar de rechter: mocht de tegenpartij niet willen instemmen, dan kunnen we namens jou de rechter vragen een uitspraak te doen.
  4. Kosten: de kosten voor het inschakelen van een advocaat moeten ook door de aansprakelijke partij worden vergoed. Het vaststellen van de aansprakelijkheid door de rechter kan wel kosten met zich meebrengen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van rechtsbijstand of andere tegemoetkomingen hierin.

 

Waarom kiest u voor ons?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Schade posten:

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Hoofdvestiging