070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Schadeclaim in Den Haag

Wat kan een letselschade advocaat in Den Haag voor u betekenen bij het indienen van een schadeclaim? Naast het feit dat een specialist u van het begin tot het eind assisteert bij het proces van een schadeclaim, kan hij u van advies voorzien over welke stappen u zelf dient te ondernemen. Als u op zoek bent naar een letselschadespecialist in de regio Den Haag, dan bent u bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten aan het juiste adres. De afgelopen jaren hebben wij vele letselschadezaken behandeld in Den Haag en de omgeving van Den Haag, die wij met succes hebben afgerond. Dit heeft ons een goede naam bezorgd op het gebied van letselschadezaken.

Kosten bij een schadeclaim

Het is wettelijk vastgesteld dat de partij die aansprakelijk is voor de geleden letselschade, verantwoordelijk is voor de kosten van juridische hulp die gepaard gaan bij het afhandelen van de schadeclaim. Als u een van onze letselschade advocaten in de arm neemt, zult u hiervoor in de meeste gevallen niet voor hoeven te betalen. Wij zullen van tevoren bepalen wie aansprakelijk is bij uw letselschadezaak, waardoor we precies kunnen inschatten wie verantwoordelijk is voor de kosten. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor in Den Haag.

mr. E.W. (Edwin) Bosch

mr. E.W. (Edwin) Bosch

Uw letselschade advocaat

Tijdens zijn rechtenstudie werkte Edwin Bosch als (personen)schadebehandelaar bij een grote verzekeraar. Door zijn werkervaring bij een verzekeraar, de daar gevolgde vakopleidingen en de specialisatieopleiding op het gebied van personenschade, is hij gespecialiseerd in het aansprakelijkheids-, verzekeringsrecht en in het bijstaan van slachtoffers met personenschade.

Na vier jaar gewerkt te hebben als advocaat bij een grote financiële onderneming, is Edwin Bosch gestart bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Inmiddels heeft Edwin vele slachtoffers en nabestaanden bijgestaan in zaken die landelijke bekendheid hebben gekregen.

Edwin Bosch is de enige advocaat in het Westland die is toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Waarom Vogelaar Bosch Spijer Advocaten?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Gevolgen letselschade

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Werkgebied

Den Haag, Delft, Voorburg, Scheveningen, Leidschendam, Wassenaar, Rijswijk, Wateringen, Naaldwijk, Loosduinen, Monster en Voorschoten.

Hoofdvestiging