070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Schadevergoeding na bedrijfsongeval?

Ook op het werk heeft  u de kans om letselschade op te lopen. Hebben de arbeidsomstandigheden op uw werk ervoor gezorgd dat u last heeft van blijvende klachten? Of bent u slachtoffer geworden van een ongeval tijdens uw werk in de regio Den Haag? Schakel in dat geval een specialist op het gebied van letselschade in. Als u hier namelijk zelf geen schuld aan heeft, kunt u uw werkgever aansprakelijk stellen en heeft u recht op een schadevergoeding voor het bedrijfsongeval. Hierbij is het belangrijk om te weten dat werkgevers hiervoor verzekerd zijn.

Uw letselschadespecialist in Den Haag

Om tot een schadevergoeding te komen moet er worden aangetoond dat de werkgever in gebreke is gebleven. Om dit te kunnen doen is het raadzaam om een letselschade advocaat in te schakelen die u hierbij kan bijstaan. De letselschade advocaat  kan u goed begeleiden bij het proces en u helpen tot een juiste schadeclaim te komen. De specialist zal hierbij ook bekijken of u recht heeft op een schadevergoeding voor opgelopen emotionele schade. Neem voor een advocaat op het gebied van bedrijfsongevallen in de regio Den Haag contact op met Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Wij helpen u graag bij het verkrijgen van de vergoeding waar u recht op heeft.

mr. E.W. (Edwin) Bosch

mr. E.W. (Edwin) Bosch

Uw letselschade advocaat

Tijdens zijn rechtenstudie werkte Edwin Bosch als (personen)schadebehandelaar bij een grote verzekeraar. Door zijn werkervaring bij een verzekeraar, de daar gevolgde vakopleidingen en de specialisatieopleiding op het gebied van personenschade, is hij gespecialiseerd in het aansprakelijkheids-, verzekeringsrecht en in het bijstaan van slachtoffers met personenschade.

Na vier jaar gewerkt te hebben als advocaat bij een grote financiële onderneming, is Edwin Bosch gestart bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Inmiddels heeft Edwin vele slachtoffers en nabestaanden bijgestaan in zaken die landelijke bekendheid hebben gekregen.

Edwin Bosch is de enige advocaat in het Westland die is toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Waarom Vogelaar Bosch Spijer Advocaten?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Gevolgen letselschade

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Werkgebied

Den Haag, Delft, Voorburg, Scheveningen, Leidschendam, Wassenaar, Rijswijk, Wateringen, Naaldwijk, Loosduinen, Monster en Voorschoten.

Hoofdvestiging