070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Schadevergoeding eisen in Den Haag?

Bij uw letselschadespecialist uit Den Haag bent u altijd verzekerd van gegarandeerde kwaliteit bij het afhandelen van uw schadeclaim. Ook vinden wij persoonlijke benadering en betrokkenheid erg belangrijk. Als slachtoffer van een ongeval heeft u al genoeg aan uw hoofd en is het belangrijk  dat u zo goed mogelijk kunt herstellen. Wij nemen daarom graag het volledige juridische traject voor u uit handen. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op via het telefoonnummer 070 - 799 00 10 of via het contactformulier op de website. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Gratis juridisch advies in de regio Den Haag

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat ze veel kosten kwijt zijn aan een advocaat. Maar wanneer u slachtoffer bent van een ongeval is dit niet het geval. De wet bepaalt namelijk dat bij een ongeval de aansprakelijke partij de kosten voor rechtsbijstand moet betalen. Dit betekent dat, wanneer de aansprakelijkheid is toegekend aan de tegenpartij, u naast de schadevergoeding ook alle kosten voor rechtsbijstand vergoed krijgt. Hiermee is juridisch advies dus geheel gratis voor u. Ook wanneer u twijfelt over de aansprakelijkheid van de tegenpartij is het raadzaam om advies in te winnen over wat uw kansen zijn. Ook in deze gevallen staat Vogelaar Bosch Spijer Advocaten graag voor u klaar.

mr. E.W. (Edwin) Bosch

mr. E.W. (Edwin) Bosch

Uw letselschade advocaat

Tijdens zijn rechtenstudie werkte Edwin Bosch als (personen)schadebehandelaar bij een grote verzekeraar. Door zijn werkervaring bij een verzekeraar, de daar gevolgde vakopleidingen en de specialisatieopleiding op het gebied van personenschade, is hij gespecialiseerd in het aansprakelijkheids-, verzekeringsrecht en in het bijstaan van slachtoffers met personenschade.

Na vier jaar gewerkt te hebben als advocaat bij een grote financiële onderneming, is Edwin Bosch gestart bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Inmiddels heeft Edwin vele slachtoffers en nabestaanden bijgestaan in zaken die landelijke bekendheid hebben gekregen.

Edwin Bosch is de enige advocaat in het Westland die is toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Waarom Vogelaar Bosch Spijer Advocaten?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Gevolgen letselschade

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Werkgebied

Den Haag, Delft, Voorburg, Scheveningen, Leidschendam, Wassenaar, Rijswijk, Wateringen, Naaldwijk, Loosduinen, Monster en Voorschoten.

Hoofdvestiging