070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Schadevergoeding na mishandeling?

Onder mishandeling verstaat men het opzettelijk toebrengen van letsel aan een persoon. Iemand die te maken heeft gehad met mishandeling kan hierdoor lichamelijke en psychische schade oplopen. Wanneer u slachtoffer bent van mishandeling is het belangrijk dat u zo snel mogelijk aangifte doet  bij de politie. Op deze manier kan de dader zo snel mogelijk worden opgespoord zodat u aanspraak kan maken op een schadevergoeding. Daarnaast is het belangrijk dat u zich laat onderzoeken door een arts die kan constateren wat voor letsel u heeft opgelopen. Hierbij is het van belang dat alles nauwkeurig wordt gerapporteerd zodat u dit als bewijs kunt gebruiken bij het indienen van een claim voor schadevergoeding.

Uw jurist in Den Haag

Wanneer u de dader aansprakelijk wilt stellen voor de geleden schade is het belangrijk om juridisch advies in te winnen voordat u de procedure gaat starten. Vogelaar Bosch Spijer Advocaten uit Den Haag bespreekt graag samen met u wat uw mogelijkheden zijn. Neem hiervoor contact op via 070 - 799 00 10 of door middel van ons contactformulier. Omdat de dader opdraait voor alle gemaakte kosten ten gevolge van het opgelopen letsel, is het inschakelen van een letselschadespecialist in de meeste gevallen voor u geheel kosteloos.

Schadefonds Geweldsmisdrijven

Ook wanneer het niet mogelijk is een dader aansprakelijk te stellen of de dader niet in staat is de letselschade te vergoeden kunt u aanspraak maken op een vergoeding. Dit kan via het Schadefonds Geweldsmisdrijven.

mr. E.W. (Edwin) Bosch

mr. E.W. (Edwin) Bosch

Uw letselschade advocaat

Tijdens zijn rechtenstudie werkte Edwin Bosch als (personen)schadebehandelaar bij een grote verzekeraar. Door zijn werkervaring bij een verzekeraar, de daar gevolgde vakopleidingen en de specialisatieopleiding op het gebied van personenschade, is hij gespecialiseerd in het aansprakelijkheids-, verzekeringsrecht en in het bijstaan van slachtoffers met personenschade.

Na vier jaar gewerkt te hebben als advocaat bij een grote financiële onderneming, is Edwin Bosch gestart bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Inmiddels heeft Edwin vele slachtoffers en nabestaanden bijgestaan in zaken die landelijke bekendheid hebben gekregen.

Edwin Bosch is de enige advocaat in het Westland die is toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Waarom Vogelaar Bosch Spijer Advocaten?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Gevolgen letselschade

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Werkgebied

Den Haag, Delft, Voorburg, Scheveningen, Leidschendam, Wassenaar, Rijswijk, Wateringen, Naaldwijk, Loosduinen, Monster en Voorschoten.

Hoofdvestiging