070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Schadevergoeding whiplash

Een whiplash is een lastige vorm van letselschade. Dit komt omdat de nekklachten niet altijd direct terug te leiden naar het ongeluk. Op die manier is het verkrijgen van een schadevergoeding whiplash ook lastig. Wij hebben erg veel ervaring met het claimen van een schadevergoeding bij een whiplash. Neem gerust contact met ons op voor advies of het maken van een afspraak 070 - 799 00 10.

Hoogte schadevergoeding

Veel mensen vragen zich dan ook af  hoe hoog hun schadevergoeding zou moeten zijn. Belangrijk is om te weten dat bij de schadevergoeding na een auto ongeluk gekeken wordt naar mogelijke nekklachten, zoals pijn in de nek, hoofdpijnklachten en duizeligheid. Omdat er vele factoren meespelen bij het beoordelen van de schadevergoeding is het lastig aan te geven wat de hoogte hiervan zal zijn.

Juridische hulp bij whiplash

Goede juridische hulp bij de afwikkeling van dergelijk letselschade is een must. Daarnaast is het verstandig als slachtoffer een medisch adviseur in te schakelen die u kan bijstaan. Er moet namelijk niet alleen gekeken worden naar de gevolgen op korte termijn, maar ook op lange termijn. Schakel daarom uw ketelschade advocaat uit Den Haag in!

Een whiplash schadeclaim indienen

Wanneer de aansprakelijkheid van de whiplash is neergelegd bij de tegenpartij, dient u de tegenpartij te informeren over de schade en gevolgen die u heeft geleden. Ook dient u in een schade-overzicht aan te tonen welke letselschade er in de toekomst te verwachten valt waarvoor een schadevergoeding geclaimd kan worden. Naar aanleiding van dit schade-overzicht is het mogelijk een eerste voorschot te ontvangen. Wij van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten uit de regio Den Haag helpen u graag bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het opstellen van een schade-overzicht.

Edwin Bosch letselschade advocaat
Anouk Korff letselschade advocaat
letselschade advocaat Cristian Diaz
Danielle van der Zwan letselschade advocaat

beoordelingen Vogelaar Bosch Spijer Advocaten

Waarom Vogelaar Bosch Spijer Advocaten?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Schade posten:

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Hoofdvestiging