070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Schadevergoeding bij een whiplash?

Een whiplash is een lastige vorm van letselschade. Veel mensen vragen zich dan ook af  hoe hoog hun schadevergoeding zou moeten zijn. Belangrijk is om te weten dat bij de schadevergoeding na een auto ongeluk gekeken wordt naar mogelijke nekklachten, zoals pijn in de nek, hoofdpijnklachten en duizeligheid. Omdat er vele factoren meespelen bij het beoordelen van de schadevergoeding is het lastig aan te geven wat de hoogte hiervan zal zijn.

Goede juridische hulp bij de afwikkeling van dergelijk letselschade is een must. Daarnaast is het verstandig als slachtoffer een medisch adviseur in te schakelen die u kan bijstaan. Er moet namelijk niet alleen gekeken worden naar de gevolgen op korte termijn, maar ook op lange termijn. Schakel daarom uw ketelschade advocaat uit Den Haag in!

Een whiplash-schadeclaim indienen

Wanneer de aansprakelijkheid van de whiplash is neergelegd bij de tegenpartij, dient u de tegenpartij te informeren over de schade en gevolgen die u heeft geleden. Ook dient u in een schade-overzicht aan te tonen welke letselschade er in de toekomst te verwachten valt waarvoor een schadevergoeding geclaimd kan worden. Naar aanleiding van dit schade-overzicht is het mogelijk een eerste voorschot te ontvangen. Wij van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten uit de regio Den Haag helpen u graag bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het opstellen van een schade-overzicht.

mr. E.W. (Edwin) Bosch

mr. E.W. (Edwin) Bosch

Uw letselschade advocaat

Tijdens zijn rechtenstudie werkte Edwin Bosch als (personen)schadebehandelaar bij een grote verzekeraar. Door zijn werkervaring bij een verzekeraar, de daar gevolgde vakopleidingen en de specialisatieopleiding op het gebied van personenschade, is hij gespecialiseerd in het aansprakelijkheids-, verzekeringsrecht en in het bijstaan van slachtoffers met personenschade.

Na vier jaar gewerkt te hebben als advocaat bij een grote financiële onderneming, is Edwin Bosch gestart bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Inmiddels heeft Edwin vele slachtoffers en nabestaanden bijgestaan in zaken die landelijke bekendheid hebben gekregen.

Edwin Bosch is de enige advocaat in het Westland die is toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Waarom Vogelaar Bosch Spijer Advocaten?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Gevolgen letselschade

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Werkgebied

Den Haag, Delft, Voorburg, Scheveningen, Leidschendam, Wassenaar, Rijswijk, Wateringen, Naaldwijk, Loosduinen, Monster en Voorschoten.

Hoofdvestiging