070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Smartengeld verkrijgen in Den Haag

Smartengeld is de vergoeding die u kunt krijgen voor immateriële letselschade, zoals leed, pijn en verdriet of gederfde levensvreugde door bijvoorbeeld een trauma of blijvende littekens. Dit type letsel is vaak niet direct zichtbaar, maar kan wel een grote impact hebben op het leven van het slachtoffer. Daarom staat hier een schadevergoeding in de vorm van smartengeld tegenover. De hoogte van deze vergoeding is van vele factoren afhankelijk en moet per geval uitgebreid bekeken worden door specialisten.

Heeft u recht op smartengeld?

Of u recht heeft op smartengeld is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aard en ernst van het letsel, de mate van geleden pijn, de duur van het herstel en of er sprake is van blijvende gevolgen. Als u door het letsel bijvoorbeeld uw werk of hobby niet meer kunt uitoefenen weegt dat zwaar. Wilt u weten wat uw rechten en kansen zijn? Wij kunnen u vrijblijvend adviseren over uw letselschadezaak.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn als het gaat om smartengeld of andere vergoedingen? Of wilt u direct een letselschade advocaat in Den Haag inschakelen? U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken. Bel direct of kom langs op ons kantoor in Den Haag. We helpen u graag.

mr. E.W. (Edwin) Bosch

mr. E.W. (Edwin) Bosch

Uw letselschade advocaat

Tijdens zijn rechtenstudie werkte Edwin Bosch als (personen)schadebehandelaar bij een grote verzekeraar. Door zijn werkervaring bij een verzekeraar, de daar gevolgde vakopleidingen en de specialisatieopleiding op het gebied van personenschade, is hij gespecialiseerd in het aansprakelijkheids-, verzekeringsrecht en in het bijstaan van slachtoffers met personenschade.

Na vier jaar gewerkt te hebben als advocaat bij een grote financiële onderneming, is Edwin Bosch gestart bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Inmiddels heeft Edwin vele slachtoffers en nabestaanden bijgestaan in zaken die landelijke bekendheid hebben gekregen.

Edwin Bosch is de enige advocaat in het Westland die is toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Waarom Vogelaar Bosch Spijer Advocaten?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Gevolgen letselschade

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Werkgebied

Den Haag, Delft, Voorburg, Scheveningen, Leidschendam, Wassenaar, Rijswijk, Wateringen, Naaldwijk, Loosduinen, Monster en Voorschoten.

Hoofdvestiging