070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Verkeersongeval Den Haag

Een verkeersongeval is een ongeval waarbij één of meerdere verkeersdeelnemers zijn betrokken. Heeft u schade opgelopen door een verkeersongeval in Den Haag en is iemand anders aansprakelijk. Bel gerust onze letselschade advocaat in Den Haag indien u een schadevergoeding wilt claimen. Wij helpen u!

Betrokken bij een verkeersongeval?

Wanneer er sprake is van een tweezijdig verkeersongeval zal er eerst onderzoek gedaan moeten worden naar de toedracht van het ongeval. Deze is vaak direct duidelijk, maar in sommige gevallen niet. Het is daarom belangrijk zoveel mogelijk bewijs te verzamelen, zoals het door beide partijen ingevulde schadeformulier, getuigenverklaringen, een politierapport of proces-verbaal.

Eenzijdig of tweezijdig ongeval?

Bij een ongeluk op de weg kunt u denken aan aanrijdingen tussen motorrijtuigen, maar ook tussen motorrijtuigen, voetgangers en fietsers. Bij een verkeersongeval wordt onderscheid gemaakt tussen een eenzijdig en tweezijdig ongeval. Bij een eenzijdig ongeval is er maar één betrokken verkeersdeelnemer, terwijl bij een tweezijdig verkeersongeval dit twee of meer verkeersdeelnemers zijn. Alleen wanneer er sprake is van een tweezijdig ongeval is kan er een tegenpartij aansprakelijk gesteld worden. Er is immers geen tegenpartij bij een eenzijdig ongeval.

Aansprakelijkheid bij verkeersongeval

Wij helpen u in de regio Den Haag graag bij het verhalen van uw letsel na een auto ongeluk of ander verkeersongeval. We zorgen dat de aansprakelijkheid vastgesteld wordt en onderhandelen over de juiste hoogte van de schadevergoeding. Hierbij streven wij naar het zo snel mogelijk laten uitbetalen van de schadevergoeding.

Tegenpartij onbekend

Ook wanneer de tegenpartij is doorgereden en onbekend is, kunt u uw letselschade vergoed krijgen. Het Waarborgfonds Motorverkeer vergoedt uw letselschade indien bewezen kan worden dat er daadwerkelijk een ongeval heeft plaatsgevonden met een motorrijtuig. Ook bij dergelijk gevallen kan De vakman u in Den Haag en omgeving helpen.

Waarom kiest u voor ons?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Schade posten:

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Hoofdvestiging