070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Fietsongeval in Den Haag?

Bent u slachtoffer van een fietsongeval. In de meeste gevallen kunt u een vergoeding krijgen voor de geleden schade. Twijfelt u of wilt u hulp, vraag gerust onze letselschade advocaat in Den Haag.

Aansprakelijkheid bij fietsongeval

Als fietser heb je extra wettelijke bescherming bij een fietsongeval met een gemotoriseerde verkeersdeelnemer. Omdat fietsers bij een fietsongeval een extra grote kans hebben op schade worden zij ook wel kwetsbare verkeersdeelnemers genoemd. Zij beschikken namelijk niet over de beschermende middelen die gemotoriseerde voertuigen wel hebben. Vanuit de wegenverkeerswet is dan ook geregeld dat deze kwetsbare verkeersdeelnemers hun letselschade ten gevolge van een fietsongeval kunnen verhalen op de tegenpartij, ook al hebben zij zelf schuld aan het ongeval.

Letselschade bij een fietsongeval

Bij een fietsongeval kan letsel zeer ernstig zijn. Dit kan variëren van kleine kneuzingen tot botbreuken en zelfs tot blijvende invaliditeit. Wanneer er een ongeval heeft plaatsgevonden tussen auto en fietser, is het letsel vaak ernstig. Mogelijke gevolgen hiervan zijn hoge ziekenhuiskosten en inkomensschade omdat u minder kunt werken. U heeft als fietser wettelijk gezien vrijwel altijd recht op een financiële vergoeding.

Uw letselschadespecialist in Den Haag

Neem voor hulp en advies bij het claimen van een schadevergoeding direct contact met ons op.  Graag bespreken we met u de mogelijkheden en het juridisch traject. Hierbij streven we naar een zo hoog mogelijke schadevergoeding. U kunt in de regio Den Haag contact met ons opnemen via het telefoonnummer 070 - 799 00 10 of via het contactformulier op de website.

Waarom kiest u voor ons?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Schade posten:

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Hoofdvestiging