070 - 799 00 10

Letselschade advocaat nodig in Den Haag of omstreken?

Kettingbotsing in Den Haag?

Een kettingbotsing is een verkeersongeval waarbij meerdere, soms wel tientallen,  motorrijtuigen betrokken zijn. De meest voorkomende oorzaak van een kettingbotsing is dat er geen voldoende afstand wordt gehouden bij de gevoerde snelheid, met name bij dichte mist. ‘Wie is aansprakelijk?’ is een van de belangrijkste vragen bij een kettingbotsing. In een dergelijk geval kan het zijn dat er meerdere mensen aansprakelijk gesteld kunnen worden. Door de vele betrokkenen kan het daarom erg lastig zijn om te bewijzen dat uzelf geen schuld heeft aan het ongeval. Om een betere kans te maken op een volledige vergoeding moet u zelf kunnen aantonen dat u voldoende afstand heeft gehouden op de voorligger.

In sommige gevallen kan de allereerste auto verantwoordelijk worden gesteld vanwege een ongebruikelijke handeling, zoals rechts inhalen of wisselen van rijstrook zonder uit te kijken. Ook wanneer een automobilist plotseling remt zonder noodzaak, kan deze persoon aansprakelijk worden gehouden voor de geleden schade.

Specialist bij een kettingbotsing in Den Haag

Omdat het erg lastig en complex kan zijn om te bewijzen dat u geen schuld heeft, doet u er verstandig aan om hiervoor een letselschadespecialist in te schakelen. Neem daarom, wanneer u slachtoffer bent van een dergelijk ongeval, contact op met Vogelaar Bosch Spijer Advocaten in Den Haag en omstreken. Wij helpen u graag bij het juridisch proces.

mr. E.W. (Edwin) Bosch

mr. E.W. (Edwin) Bosch

Uw letselschade advocaat

Tijdens zijn rechtenstudie werkte Edwin Bosch als (personen)schadebehandelaar bij een grote verzekeraar. Door zijn werkervaring bij een verzekeraar, de daar gevolgde vakopleidingen en de specialisatieopleiding op het gebied van personenschade, is hij gespecialiseerd in het aansprakelijkheids-, verzekeringsrecht en in het bijstaan van slachtoffers met personenschade.

Na vier jaar gewerkt te hebben als advocaat bij een grote financiële onderneming, is Edwin Bosch gestart bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Inmiddels heeft Edwin vele slachtoffers en nabestaanden bijgestaan in zaken die landelijke bekendheid hebben gekregen.

Edwin Bosch is de enige advocaat in het Westland die is toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Waarom Vogelaar Bosch Spijer Advocaten?

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Professionele juridische hulp
  • Jarenlange ervaring met de afhandeling van personenschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Gevolgen letselschade

• Psychologisch letsel
• Fysieke klachten
• Misgelopen inkomsten
• Arbeidsconflicten
• Medische kosten
• Aangepast vervoer/wonen

Werkgebied

Den Haag, Delft, Voorburg, Scheveningen, Leidschendam, Wassenaar, Rijswijk, Wateringen, Naaldwijk, Loosduinen, Monster en Voorschoten.

Hoofdvestiging